Meeting Register Page

Seminar orientues mbi procesin dhe procedurat e aplikimit në Konkursin e Bizneseve të Gjelbërta
Ju lutemi, përpara para se të vazhdoni me rregjistrimin, lexoni më poshtë Kushtet që pranoni për të hyrë dhe marrë pjesë në këtë diskutim online:
Audio, video dhe komunikimi në chat gjatë sesionit informues do të rregjistrohet. Rregjistrimi do të përdoret në raporte, website dhe mediat sociale. Me rregjistrimin në këtë tryezë dhe komunikimet me organizatorët dhe/ose pjesëmarrësit e tjerë, ju pranoni të drejtat e organizatorëve për të përdorur përmbajtjen e sesionit informues siç përshkruhet më lart.
Meeting is over, you can not register now. If you have any questions, please contact Meeting host: Partners Albania.