Meeting Register Page

After Work отворен кус семинар „15 минути за 7 грант конкурси во 19:15!„ на 28 мај од 19:15-21:15
Ве покануваме на седмиот попладневен 2 часовен кус отворен семинар „15 минути за 7 грант конкурси во 19:15!“ на 28 мај од 19:15 -21:15 на кој ќе се претстават следниве 7 грант повици:
(ќе бидат претставени подоцна)
За време на овој After Work онлајн бесплатен кус семинар ќе бидат и претставени другите странски и домашни грант програми на ЕУ фондовите и другите донаторски програми.
Доколку сакате може да го погледате 5 видеа од претходните 5 куси семинари за дури 27 грант повици. Ова е линкот за на YouTube: https://tinyurl.com/y7yudxsh

May 28, 2020 07:00 PM in Sarajevo, Skopje, Zagreb

Meeting logo
Loading
* Required information