webinar register page

Webinar banner
2022: Xocolata i Contes | Lletres | amb Àngel Daban i Noè Rivas
HORARI
09:00 PST/EUA-CA
10:00 CR
11:00 EC CO PE MX
12:00 VE
13:00 AR UY BR
17:00 UK
18:00 CAT/UE

La sessió s'obre 30 minuts abans. Per a la seva comoditat, i superar qualsevol dificultat en ingressar, recomanem entrar a la sessió almenys 15 minuts abans de l'hora d'inici.

Assistència per ESPECTADORS
https://youtu.be/s57mtLG9ibY

Assistència per PANELISTES
https://youtu.be/4552dZpc-Oo

Apr 24, 2022 11:00 AM in America/Guayaquil

Webinar logo
Webinar is over, you cannot register now. If you have any questions, please contact Webinar host: media team | iRTVCG |internet Radio/TV Casal Guayaquil.