webinar register page

Webinar banner
fòrum amb el director | Joan Frank Charansonnet | Terra de Telers
--------------------------------------------------------------
horari
--------------------------------------------------------------
13:00 PST
14:00 CR
15:00 EC CO PE MX
17:00 AR UY BR
21:00 UK
22:00 CAT/UE

La sessió s'obre 30 minuts abans. Per a la seva comoditat, i superar qualsevol dificultat en ingressar, recomanem entrar a la sessió almenys 15 minuts abans de l'hora d'inici.

Assistència per ESPECTADORS
https://youtu.be/s57mtLG9ibY

Assistència per PANELISTES
https://youtu.be/4552dZpc-Oo

Nov 19, 2022 03:00 PM in America/Guayaquil

Webinar logo
Webinar is over, you cannot register now. If you have any questions, please contact Webinar host: media team | iRTVCG |internet Radio/TV Casal Guayaquil.