webinar register page

Webinar banner
CASALS EN XARXA | Qui Som - Ana María Camps | Punt de Trobada - Joan-Lluís Lluís
CASALS EN XARXA - dijous

QUI SOM 15:00 EC
Ana María Camps
"Serenitat"

PUNT DE TROBADA 16:00 EC
Joan-Lluís Lluís
"Junio a les terres dels bàrbars"

horaris

QUI SOM
--------------------------------------------------------------
12:00 PST/EUA
13:00 CR
15:00 EC CO PE MX
17:00 AR UY BR
21:00 UK
22:00 CAT/UE

PUNT DE TROBADA
--------------------------------------------------------------
14:00 PST/EUA
15:00 CR
16:00 EC CO PE MX
18:00 AR UY BR
22:00 UK
23:00 CAT/UE

La sessió s'obre 30 minuts abans. Per a la seva comoditat, i superar qualsevol dificultat en ingressar, recomanem entrar a la sessió almenys 15 minuts abans de l'hora d'inici.

Assistència per ESPECTADORS
https://youtu.be/s57mtLG9ibY

Assistència per PANELISTES
https://youtu.be/4552dZpc-Oo

Sep 2, 2021 03:00 PM in America/Guayaquil

Webinar logo
Webinar is over, you cannot register now. If you have any questions, please contact Webinar host: media team | iRTVCG |internet Radio/TV Casal Guayaquil.