webinar register page

Webinar banner
Webinar- Sanksionet ndaj Rusisë: Ndikimi në naftën bruto.
Këshilli i Evropës kohët e fundit ra dakord që paketa e gjashtë e sanksioneve kundër Rusisë do të përfshijë naftën bruto.
A do të vazhdojë të rritet çmimi i naftës bruto? Si të tregtoni naftë bruto Online, përmes telefonit?

Në këtë Webinar falas, ne do të shpjegojmë në detaje dhe do t'ju përgjigjemi pse tregtohen CFD-të e naftës së papërpunuar dhe si të fitoni potencialisht prej saj. Për të marrë pjesë, plotësoni formularin e mëposhtëm:

Jun 8, 2022 05:00 PM in Belgrade, Bratislava, Ljubljana

Webinar logo
Webinar is over, you cannot register now. If you have any questions, please contact Webinar host: .