webinar register page

Webinar banner
Diabetic Foot Osteomyelitis Info-Card Webinar
17:00 (CEST) Introduction to the session: (5 min)

- Prof. José Luis Lázaro Martínez. President of D-FOOT International
- Prof. Venu Kavarthapu. President of ADFS

17:05 (CEST) Scientific Program: (60 min)

- 17:05 (CEST) Diagnosis of Diabetic Foot Osteomyelitis. José Luis Lázaro-Martínez (20 min)
- 17:25 (CEST) Surgical Debridement of Diabetic Foot Osteomyelitis. Luuk Smeets (20 min)
- 17:45 (CEST) Charcot Foot Reconstruction in the Presence of Osteomyelitis. Venu Kavarthapu (20 min)

18:05 (CEST) Launching of D-FOOT/IWGDF Info card: 3 steps for Diagnosis Diabetic Foot Osteomyelitis (5 min)

18:10 (CEST) Q&A (10 min). All

18:20 (CEST) End

May 6, 2021 05:00 PM in Madrid

Webinar is over, you cannot register now. If you have any questions, please contact Webinar host: José Luis Lázaro Martínez.