webinar register page

Webinar banner
Updates on Pediatric Surgery Dedicated to the Memory of Professor Albert Vanyan | Մանկական վիրաբուժություն. թարմացումներ նվիրված պրոֆեսոր Ալբերտ Վանյանի հիշատակին
* English text below

Մանկական վիրաբուժություն. Թարմացումներ առցանց սիմպոզիումը՝ նվիրված Պրոֆեսոր Ալբերտ Վանյանի հիշատակին:

Գրանցվելուց անմիջապես հետո կստանաք հաստատման նամակ:

Խնդրում ենք հիշել, որ մեկ էլեկտրոնային հասցեով կարող է գրանցվել և մասնակցել միայն մեկ մասնակից: Անհրաժեշտ է Zoom հղումը լրացնելիս մուտքագրել մասնակցի անձնական տվյալները (Անուն, Ազգանուն, Էլեկտրոնային Հասցե, Աշխատավայր, Մասնագիտություն, Որակավորում, Երկիր)՝ հաստատելու համար իր ներկայությունը: Նշված տվյալների թերի կամ ոչ պատշաճ լրացման դեպքում մասնակցությունը կհամարվի անվավեր:

Օր 1. Ուրբաթ, նոյեմբեր 18, 2022
 16:30 -21:25 Երևանի ժամանակով
Օր 2. Շաբաթ, նոյեմբերի 19, 2022
 16:30 -21:00 Երևանի ժամանակով

Լեզուն՝ անգլերեն՝ հայերեն միաժամանակյա թարգմանությամբ

Թիրախային լսարան` մանկական վիրաբույժներ, նորածնային վիրաբույժներ, մանկաբույժներ, ընդհանուր վիրաբույժներ, օրթոպեդներ, մանկական թորակալ վիրաբույժներ, ուրոլոգներ, նյարդավիրաբույժներ, ԼՕՌ բժիշկներ, ուռուցքաբաններ, մանկական անեսթեզիոլոգներ, վերակենդանացման բժիշկներ,դիմածնոտային վիրաբույժներ, ընտանեկան բժիշկներ և մանկաբույժներ, վիրաբուժական բուժքույրեր

Կշնորհվեն ՇՄԶ 8 տեսական կրեդիտ՝ ապահովելով 90% մասնակցություն սիմպոզիումի 2 օրերի ընթացքում:

Սիմպոզիումը անվճար է և գրանցումը պարտադիր է:
--------------------------
Day 1: Friday, November 18, 2022
 16:30 – 21:25 Yerevan time
 7:30 am -12:25 pm EST
 13:30 – 18:25 CET
Day 2: Saturday, November 19, 2022
 16:30 – 21:00 Yerevan time
 7:30 am -12:00 pm EST
 13:30 – 18:00 CET

Language: English with simultaneous translation into Armenian

Target audience: pediatric surgeons, neonatal surgeons, pediatricians, general surgeons, orthopedists, pediatric thoracic surgeons, urologists, neurosurgeons, ENT physicians, oncologists, pediatric anesthesiologists, resuscitation physicians, maxillofacial surgeons, family physicians and pediatricians, surgical nurses

Armenian 8 CME credits will be provided for 90% attendance over the 2 days of the symposium.

Registration is required!
Webinar logo
Webinar is over, you cannot register now. If you have any questions, please contact Webinar host: ICPD Armenia.