webinar register page

#FITRClassrоom со Џејмс Грегсон, Директор за креативни содржини за дигитални медиуми во ЛЕГО
Како да креирате привлечна содржина за вашата публика, како секојдневно да ги анимирате вашите корисници со креативна содржина на социјалните медиуми а истовремено да остварите добра перцепција за вашиот бренд? Многу идеи и совети ќе добиете на следниот вебинар со Џејмс Грегсон, лидер кој го води тимот задолжен за креирање на креативна содржина за дигиталните медиуми на групацијата ЛЕГО. Тој ќе ви открие како ЛЕГО со децении ја гради лојалноста на брендот и довербата со својата публика преку развивање на глобална и евокативна содржина на социјалните платформи на групацијата со што успева да привлече и анимира милиони фанови секојдневно.

Mar 3, 2021 07:00 PM in Sarajevo, Skopje, Zagreb

Webinar is over, you cannot register now. If you have any questions, please contact Webinar host: FITR.